Шоколадний торт на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Напевно ви не здогадувалися, що торти можна готувати на сковороді. Я про це дізнався нещодавно. Пропоную спробувати, виходить відмінний домашній шоколадний десерт на швидку руку. Швидко і просто!
Тепер ви знаєте, як приготувати шоколадний торт на сковороді. Рецепт стане в нагоді, коли не буде можливості піч коржі в духовці. Шоколадну начинку можна робити як з білого, так і з темного шоколаду. Прикраса також повністю залежить від ваших уподобань і фантазії. Хай щастить!
- Борошно - 3 склянки
- Кефір - 2 склянки
- Вершкове масло - 80 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 склянки
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Вершки - 400 мілілітрів
- Шоколад молочний - 100 грам

Збийте яйця з цукром.

Влийте кефір, збийте.

Додайте розтоплене вершкове масло. Перемішайте.

Тепер засипаємо какао і соду. Потім засипаємо борошно і вимішуємо тісто. Викладаємо 3 ст.Л. Тесту на суху сковороду, випікаємо на повільному вогні під кришкою.

Таким чином випікаємо 10-12 коржів.

Приготуйте крем: збийте вершки з цукровою пудрою і розтопленим шоколадом. Змастіть коржі кремом.

Сформуйте торт і помістіть його в холодильник для просочення на 1 час. Прикрасьте верхівку торта збитими вершками і мастикою. Смачного!