Шоколадний муалё
(покроковий рецепт з фото)
Розширити свої пізнання про французьку кухню, а також поповнити кулінарну скарбничку новим десертом я вам пропоную за допомогою цього чудесного варіанти, як приготувати шоколадний муалё.
Це найніжніший, таїть у роті від своєї легкості десерт. Щось середнє між фонданом і кексами:) Якщо ви сміливо можете назвати себе ласунам і любителем шоколаду, то пройти повз просто не можна. Сам рецепт абсолютно нескладний, особливо з покроковими фотографіями і коментарями до кожного кроку процесу. Так що сміливо запасайтеся потрібними інгредієнтами - і вперед на кухню!
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 110 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 50 грам
- Яйце - 4 штуки

1. Наш невеликий набір інгредієнтів.

2. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть шоколад з маслом.

3. Окремо збийте 2 яйця і 2 жовтка. Додайте цукор.

4. До яйцям просійте борошно, перемішайте і додайте розтоплений шоколад з маслом.

5. Перекладіть в пакет і приберіть в холодильник ненадовго.

6. Тим часом розігрійте духовку до 210 градусів. Форми змастіть маслом і присипте борошном. Коли все готово, акуратно відріжте кінчик у пакета.

7. І наповніть формочки шоколадною масою.

8. Випікайте шоколадний муалё 8-10 хвилин, щоб серединка була трохи рідкої. Перед подачею можна присипати зверху цукровою пудрою, доповнити кулькою морозива або свіжими ягодами.