Шоколадний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного шоколадного десерту в домашніх умовах.
Кількість порцій: 5
- Шоколад - 200 грам
- Яйце - 3 штуки (жовтки)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів(33-35 відсотків )
- Цукор - 50 грам
- Желатин - 1 Чайна ложка

Складові.

Замочіть желатин в 50 мл холодної кип'яченої води і залиште на годину.

Змішайте яєчні жовтки з цукром.

Нагрівайте каструлю з молоком і шоколадом до повного розчинення.

Додайте жовтки і перемішайте.

Додати желатин, перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню. Поставити охолоджуватися.

Збити вершки.

Змішати шоколад з вершками.

Розлити в келихи для десерту. Охолодити в холодильнику приблизно 5-6 годин. Готовий десерт посипаємо тертим шоколадом і прикрашаємо на свій розсуд.