Шашлик в гранатовому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ви зібралися на природу? Що приготувати - не обговорюється. Звичайно, шашлик по своєму фірязикам рецептом. Пропонуємо до вашої скарбничку ексклюзивний варіант приготування соковитого і м'якого м'яса на мангалі.
Шашлик з використанням фруктового маринаду завжди був популярний серед гурманів. Окремим місцем в цьому списку стоїть шашлик в гранатовому соусі. Це їжа гідна богів. Чудове поєднання м'яса та граната робить блюдо вишуканим, з пікантною кислинкою і гостротою. Його соковитість, ніжність і неповторний аромат підкорить вас і ваших друзів. Якщо у вас є можливість приготувати шашлик не тільки на природі, але і вдома, він стане прикрасою святкового столу.
- Свиняча шийка - 2, 5 кілограма
- Вапно - 2 штуки
- Гранатовий сік - 1 літр
- Цибулина - 3 штуки
- Braai - 2 пучка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

1. Перед тим як приготувати шашлик в гранатовому соусі, приготуйте м'ясо: помийте, поріжте його на порційні шматки. Приправити сіллю і poperčite. Додайте до м'яса хмелі-сунелі, razdavlennиe zernиshki koriandra. Поріжте на дольки лайм. Всі інгредієнти змішайте.

2. Дістаньте блендер. Очистіть цибулю, подрібніть його в блендері. Додайте до м'яса, все перемішайте.

3. Кінзу переберіть і покладіть в блендер. Подрібніть, додайте до м'яса. Перемішайте.

4. Сік граната вливайте поступово, по склянці. При цьому постійно перемішуючи м'ясо. Додайте рослинного масла. Перемішайте. Перекладіть в емальований посуд і відставте маринуватися. Часу буде потрібно не менше чотирьох годин. Можна залишити маринуватися на дві доби. Далі шашлик готується звичайним чином за перевіреним рецептом. Смачного!