Шашлички з листковим тістом на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам рецепт приготування соковитих і ароматних шашличків з індички. Дивимося прямо зараз і записуємо рецепт шашличків з листковим тістом на шпажках.
Такі міні-шашлички можна запікати в духовці або на багатті готувати. Для приготування шашличків з листковим тістом на шпажках я беру готове листкове тісто, нежирний фарш з індички і спеції. Готову страву подаю зі свіжими овочами, помідорами або салатом. Дивимося далі рецепт з фото.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Тісто листкове - 250 грам

Фарш перемішайте з подрібненою цибулею і часником, додайте спеції і соєвий соус. Поставте в холодильник на годину.

Дерев'яні шпажки замочити в холодній воді. Сформуйте з фаршу кульки розміром з волоський горіх.

Тісто розкачати і наріжте смужками шириною з кульки.

Запікаємо хвилин 30 в духовці при температурі 180 градусів, через 15 хвилин перевертаємо шпажки. Готові шашлички з листковим тістом на шпажках можете подати з кетчупом. Смачного!