Шарлотка в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний і простий рецепт шарлотки в хлібопічці обов'язково стане в нагоді вам. У вас вийде чудовий повітряний пиріг, яким ви зможете почастувати рідних і близьких.
Хлебопечка - чудова річ, я дуже часто в ній готую, і вона мене ще не разу не підводила. А сьогодні я вирішила зробити що-небудь смачненьке і натрапила на цей класичний рецепт шарлотки в хлібопічці, приготувала, і відразу вирішила поділитися враженнями з вами. Пиріг вийшов дуже смачний, і всі мої рідні оцінили його, а зараз я розповім і вам, як зробити шарлотку в хлібопічці легко і неймовірно смачно.
- Яйця - 5 штук
- Ванілін - 5 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Яблуко - 2 штуки

Розбиваємо яйця в глибокий посуд.

За допомогою міксера збиваємо їх до утворення густої, високою піни.

Потім необхідно всипати ванілін і цукор. Знову збиваємо поки піна не збільшиться в розмірі.

Поступово всипаємо борошно, не перестаючи збивати.

Яблука нарізаємо на дольки і додаємо до тесту, перемішуємо.

Форму хлібопічки необхідно змастити масло, а потім посипати невеликою кількістю борошна. Вливаємо тісто в форму, закриваємо кришкою і ставимо режим "випічка" . Час приготування 1, 5-2 годину. Перша година відкривати кришку не варто, а ось потім треба іноді перевіряти шарлотку на готовність. Коли вона стане приємного коричневого кольору, можемо виймати її і пригощатися.