Щавлевий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп можна приготувати тільки навесні або влітку, коли з'являється щавель. Прекрасна альтернатива капусті. Суп має кислуватий смак, завдяки великій кількості кислот, якими багатий щавель.
Для приготування щавлевого супу з грибами відмінно підійдуть печериці.
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
- Щавель - 150 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Крем - За смаком (для подачі)
1. Приготуємо продукти для супу. Воду з сіллю ставимо на вогонь, доводимо до кипіння.
2. Ріжемо картоплю, цибуля та гриби.
3. У киплячу воду кладемо овочі та гриби, варимо до повної готовності всіх продуктів.
4. Спробуйте, якщо картопля вже готовий, пора додавати щавель.
5. Щавель ріжемо смужками.
6. І додаємо в суп. Доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь.
7. Дайте супу настоятися хвилин 15-30 і можна подавати до столу зі сметаною. Приємного!