Щавлевий суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми любимо весняні супи. Вони благотворно впливають на травлення і заряджають вітамінками. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп в мультиварці. Дуже легкий рецепт навіть для новачків!
Щавель - корисний продукт, використання якого здатне здорово підняти імунітет. За смаковими якостями супчик з щавлю виходить надзвичайно смачним. Діти їдять його із задоволенням і завжди просять добавку. Рекомендую цей рецепт для гарного обіду!
- Курка - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сухий кріп - 1 Чайна ложка
- Свіжий щавель - 150 грам
- Картопля - 5 штук
- Часник - 3 штуки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вода - 3 L
Картоплю і моркву очистимо від шкірки. Ріжемо квадратиками. Цибулю нарізаємо півкільцями, щавель ріжемо не надто крупно.
На дні мультіварочной чаші обсмажуємо цибулю в маслі. Для цього встановлюємо режим "жарка" . Після цього викладаємо інші овочі і курку, порізану на шматочки.
Заливаємо масу водою. Встановлюємо режим "гасіння" . Тушкуємо рівно годину. Після чого додаємо щавель, спеції і сіль.
Щавлевий супчик готовий! Подаємо його з розрізаним на половинки яйцем, звареним круто. Смачного!