Щавель з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте пікантний сніданок з щавлю з яйцем і здивуєте своїх близьких новим смаком омлету. Щавель з яйцем - це і смачно, і корисно, і поживно. Те, що потрібно на сніданок на початку трудового дня.
Дуже незвичайний смак виходить у цієї страви, я вам раджу його приготувати. По перше - це смачно, по-друге - це корисно, ну і по-третє - це дуже просто! Рецепт приготування щавлю з яйцями мені дістався від одного знайомого, який в поспіху переплутав в магазині шпинат зі щавлем і приготував ось таке блюдо Нам сподобалося це блюдо, і я ділюся з вами цим простим рецептом його приготування.
- Щавель - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
1
Листя щавлю моєму і дрібно ріжемо.
2
На розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом викладаємо щавель, накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на середньому вогні.
3
Поки щавель гаситься, збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем.
4
Заливаємо збитою сумішшю тушкований щавель і накриваємо кришкою сковорідку.
5
Смажимо до готовності. Якщо верх погано прожарівается - можна перевернути.
6
Подаємо до столу зі сметаною або з будь-яким, але не кислим, соусом. Смачного!