Салат зі свіжим тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Набридли олів'є і вінегрети? Як на рахунок оригінального салату з тунцем по класичному французькому рецептом? Дивіться і запам'ятовуйте, щоб було чим потішити гостей на свято. Незвичайно смачно!
Салатик виходить не тільки дуже красивим, але ще і неймовірно корисним. Навряд чи від нього хтось зможе відязикатися. Він корисний для всіх, можуть їсти його навіть ті, хто дотримується всіляких дієт. Загалом, до чого зайві слова? Просто читайте рецепт, як приготувати салат зі свіжого тунця, і приступайте до готування!
- Суміш салатів - 50 грам
- Соус з тунця - 60 грам
- Яйце перепелине - 1 штука
- Тунець - 100 грам
- Огірок - 40 грам
- Помідори - 40 грам
- Маслини - 15 грам
- Редис - 2-3 штук
- Перець жовтий солодкий - 0, 25 штуки
- Соус песто - 5-10 грам

Насамперед приготуйте заправку з тунця. Для її приготування нам знадобиться 120 г консервованого тунця, 150 г майонезу, а також часникова паста (або соус) - 20 г. Змішайте всі, посоліть і поперчіть за смаком, збивайте блендером протягом 10-15 хвилин.

Свіжий тунець розріжте на 6 частин.

Обсмажте на сковороді (бажано на сковороді-гриль, але і звичайна підійде).

Промийте та висушіть листя салату, поріжте крупно огірки і помідор, тонкими кільцями поріжте редиску, варене перепелине яйце розріжте навпіл, а перець поріжте скибочками.

Змастіть тарілку соусом з тунця.

Викладіть поверх рівномірно мікс салатів.

Зверху викладіть овочі: помідори, огірки, перець і редис.

Потім додайте шматочки тунця, маслини, трохи листя салату (по бажанню). Ще можете полити заправкою з тунця.

Додайте спецій до смаку - і можете подавати.
Ось такий яскравий вийшов салат зі свіжим тунцем. Смачного!
Ось такий яскравий вийшов салат зі свіжим тунцем. Смачного!