Салат з сочевиці з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з сочевиці з грибами - просте і швидке в приготуванні блюдо. Цей дієтичний салат припаде до душі всім хто стежить за фігурою. Між іншим, салат виходить дуже ситним і ароматним.
Для приготування салату з сочевиці з грибами раджу використовувати печериці. Їх просто готувати, не треба попередньо відварювати, а свіжі шампіньйони і чистити не треба. Більш того, їх запросто можна дістати навіть взимку.
Отже, розглянемо покроковий рецепт приготування салату з сочевиці з грибами:
1. Моєму сочевицю в холодній воді. Zamachivaem години або двох. Відварюємо сочевицю до готовності протягом 15-20 хвилин. По готовності викладаємо в окрему миску.
2. Моєму гриби в холодній воді, ріжемо на 4 частини.
3. Моркву чистимо ножем і натираємо на тертці.
4. Цибулю чистимо ножем від лушпиння, нарізаємо півкільцями.
5. Часник видавлюємо.
6. Тепер готуємо овочі. Розігріваємо сковороду на рослинному маслі. Додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистої скоринки.
7. Додаємо гриби, шпинат, сіль, перець, сметану, перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин. Потім все з сковорідки пересипаємо в каструлю з сочевицею, додаємо видавлений часник, зелень, знову перемішуємо. Салат готовий.
Смачного!
- Сочевиця - 1 Склянка
- Гриби - 300 грам
- Шпинат - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Морквина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Отже, розглянемо покроковий рецепт приготування салату з сочевиці з грибами:
1. Моєму сочевицю в холодній воді. Zamachivaem години або двох. Відварюємо сочевицю до готовності протягом 15-20 хвилин. По готовності викладаємо в окрему миску.
2. Моєму гриби в холодній воді, ріжемо на 4 частини.
3. Моркву чистимо ножем і натираємо на тертці.
4. Цибулю чистимо ножем від лушпиння, нарізаємо півкільцями.
5. Часник видавлюємо.
6. Тепер готуємо овочі. Розігріваємо сковороду на рослинному маслі. Додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистої скоринки.
7. Додаємо гриби, шпинат, сіль, перець, сметану, перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин. Потім все з сковорідки пересипаємо в каструлю з сочевицею, додаємо видавлений часник, зелень, знову перемішуємо. Салат готовий.
Смачного!