Салат з рибою гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від традиційних олів'є і вінегретів, пропоную вам спробувати оригінальний салат з рибою гарячого копчення. Його можна приготувати і на Новий Рік, і на інше свято, дуже смачно!
Як вид, приготування салату зовсім просте. Однак поєднання зазначених продуктів дає відмінний збалансований і гармонійний смак. Салат виходить ситним, але в той же час не дуже важким, особливо якщо заправляти його сумішшю сметани і майонезу.
Подивіться, як приготувати салат з рибою гарячого копчення. Я використовую тріску, але також відмінно підійде будь-яка інша рибка.
- Тріска гарячого копчення - 400 грам
- Мал - 100 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - 1 пучок (петрушка або кріп)

Перш за все необхідно відварити рис. Щоб він вийшов розсипчастим, промийте його перед варінням. Готовий рис повністю остудіть.

Далі займемося рибою гарячого копчення. Вона досить м'яка, тому відокремити м'ясо від кісточок буде просто. Нарубаєте м'ясо дрібно.

Червоний цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Цей сорт цибулі має не надто яскравим смаком в порівнянні зі звичайним. Але, якщо хочете зробити присмак і аромат цибулі ще м'якше, обдайте його окропом. Змішайте рис і тріску, додайте цибулю.

Тепер залишилося лише посолити і поперчити салат, а також заправити його майонезом. За бажанням майонез можна змішати зі сметаною. Подавайте салат порційно, прикрасивши зеленню.