Рецепт Салат з пшениці з яблуком фото

Салат з пшениці з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Яблука, Крупи, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Іноді зовсім не хочеться наїдатися, а відчувати легкість. Тоді на допомогу приходять легкі салати з овочів і фруктів. Деякі можуть вас здивувати своїм складом і смаком. Обов'язково спробуйте!

Не можна сказати, що в отриманому страві домінує один смак. Тут одночасно є солодкість, кислинка і пікантність. Ви це відчуєте, коли дізнаєтеся, як приготувати салат з пшениці з яблуком, гранатом и фенхелем. Рецепт підійде вегетаріанцям і людям, які шукають ідеї низькокалорійних страв.

  • Пшениця - 200 грам
  • Фенхель - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Гранатові зерна - 80 грам
  • Luk-salotų - 15 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний сироп - 1 Ст. Ложка (світлий)
салат з пшениці з яблуком - фото крок 1
1. Для початку відваріть крупу. Доведіть її до кипіння в 3 гуртках води, а потім варіть 45 хвилин. Після цього остудіть. Підготуйте яблуко, гранат і фенхель.
салат з пшениці з яблуком - фото крок 2
2. Фенхель наріжте тонкими півкільцями. Яблуко наріжте кубиками. Лук подрібніть.
салат з пшениці з яблуком - фото крок 3
3. Зробіть заправку, змішавши масло з соком і сиропом.
салат з пшениці з яблуком - фото крок 4
4. У салатницю перекладіть яблука, гранат, фенхель, цибуля і пшениці.
салат з пшениці з яблуком - фото крок 5
5. Перемішайте інгредієнти. Додавши заправку. Смачного!

Схожі рецепти