Салат з пшениці з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Іноді зовсім не хочеться наїдатися, а відчувати легкість. Тоді на допомогу приходять легкі салати з овочів і фруктів. Деякі можуть вас здивувати своїм складом і смаком. Обов'язково спробуйте!
Не можна сказати, що в отриманому страві домінує один смак. Тут одночасно є солодкість, кислинка і пікантність. Ви це відчуєте, коли дізнаєтеся, як приготувати салат з пшениці з яблуком, гранатом и фенхелем. Рецепт підійде вегетаріанцям і людям, які шукають ідеї низькокалорійних страв.
- Пшениця - 200 грам
- Фенхель - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Гранатові зерна - 80 грам
- Luk-salotų - 15 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний сироп - 1 Ст. Ложка (світлий)

1. Для початку відваріть крупу. Доведіть її до кипіння в 3 гуртках води, а потім варіть 45 хвилин. Після цього остудіть. Підготуйте яблуко, гранат і фенхель.

2. Фенхель наріжте тонкими півкільцями. Яблуко наріжте кубиками. Лук подрібніть.

3. Зробіть заправку, змішавши масло з соком і сиропом.

4. У салатницю перекладіть яблука, гранат, фенхель, цибуля і пшениці.

5. Перемішайте інгредієнти. Додавши заправку. Смачного!