Салат з куркою і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Салатик з дуже незвичайним і пікантним смаковим поєднанням інгредієнтів хочу запропонувати на замітку. Ця страва і на кожен день, і на свято. Сам процес готування простий, але результат здатний здивувати.
Поспішаю показати вам, як приготувати салат з куркою і крабовими паличками, грибами і маринованими огірочками. Цікаво? Це зовсім не той крабовий салат, до якого всі вже давно звикли. Абсолютно нова ідея, яку рекомендую вам оцінити. Філе можна не тільки відварити, але і використовувати курочку, попередньо запечену, наприклад.
- Куряче м'ясо - 200 грам (філе, ніжки, стегенця)
- Крабові палички - 200 грам
- Гриби мариновані - 100 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Мариновані огірочки - 1-2 штук
- Сіль і майонез - За смаком
1. Куряче м'ясо відварити до готовності, остудіть і подрібніть.
2. Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте кубиками.
3. Подрібніть цибулю і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте до прозорості.
4. Додайте терту моркву і смажте до готовності.
5. Наріжте невеликими шматочками крабові палички.
6. Обсушити і трохи подрібніть грибочки.
7. У глибокому салатнику з'єднайте палички, яйця, курочку, смажені овочі, кукурудзу, грибочки. Додайте сіль і майонез за смаком. Все ретельно перемішайте.
8. Обсушити мариновані огірочки і натріть на тертці. Відіжміть зайву рідину і додайте в салат. Ще раз перемішайте - і можна подавати блюдо до столу.
Смачного!
Смачного!