Салат з крабовими паличками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хтось із вашої родини не їсть м'ясо, а салат "олів'є" приготувати на свято дуже хочеться, то просто замініть м'ясну складову крабовими паличками. Блюдо змінить назву, але буде смачним!
Ідеальна варіація популярного салату, який обов'язково сподобається за смаком вегетаріанцям - в ньому немає м'ясних складових. За бажанням можна все нарізати заздалегідь і зберігати в холодильнику, заправляючи майонезом безпосередньо перед подачею на стіл. Пам'ятайте, що блюдо, заправлене майонезом, має термін придатності - 1 добу на холоді.
- Картопля - 1 штука (відвареної)
- Морква - 1 штука (відварна)
- Огірок - 2-3 штук (солоний)
- Куряче яйце - 2 штуки (відварне)
- Крабові палички - 6-7 штук
- Горошок - 100 грам (консервований)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 3 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Наріжте солоні огірки і дайте нарізці близько 5 хвилин "відпочити", щоб з неї витік розсіл. Очистіть відварну моркву від шкірки, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками, як і огірки. Обидві нарізки викладіть в глибоку ємність.
Розкрийте банку з консервованим горошком, злийте маринад і викладіть половину в ємність з іншими нарізками.
Очистіть відварну картоплю, відварні курячі яйця і промийте. Наріжте кубиками. Крабові палички заздалегідь розморозити, зчистіть плівку і наріжте скибочками. Додайте до решти інгредієнтів.
Викладіть майонез будь-якої жирності, сіль і poperčite. Акуратно все перемішайте. До речі, можна все нарізки помістити в холодильник і зберігати протягом доби без заправки майонезом.
Салат готовий. Смачного!