Салат з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей корисний і дуже простий рецепт салату з грибами і рисом мені підказала мій інструктор з йоги. Очищає організм, додає вітамінів… Та й смачно дуже! Навіть на свято гостям можна подати!
Дуже вишуканий рецепт приготування салату з грибами і рисом вийшов, Чи не справедливість? І при цьому - ніяких мук на кухні! Хоча звичайно ж, якщо ви більше хочете заощадити, і не звикли купувати інгредієнти спеціально для салату, - воля ваша, я вам розповім, як зробити салат з грибами і рисом по моїм рецептом, а ви вже замінюйте рис звичайним, або міняйте приправи на свій смак. Доязикалися?
- Дикий рис - 1 Склянка (стакан вже готового рису)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Майоран - 1/3 чайних ложки
- Печериці - 10 штук
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Рис готуємо, як зазначено на упаковці. Остужаем

2. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Обсмажити на оливковій олії спочатку цибулю, потім додамо гриби. roza_ker, поки не піде зайва рідина з грибів.

3. Тепер додамо підготовлений рис, перемішаємо, потримаємо пару хвилин, додамо зелень і спеції. Перемішаємо.

4. Салат готовий! Можна його подавати прямо з тим же маслом, в якому смажилися гриби!