Салат з брокколі і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування салату можна використовувати і свіжу, і заморожену броколі. В останньому випадку розморожувати попередньо її не потрібно, відразу відварюють, як і свіжу.
Салатик готується дуже легко і швидко, так що вважайте, що варіант обіду або вечері на швидку руку - у вас в кишені. Нижче я докладно розповім, як приготувати салат з брокколі і крабовими паличками. А ви дивіться і запам'ятовуйте!
- Брокколі - 150 грам
- Крабові палички - 150 грам
- Яйце варене - 3 штуки
- Листя салату - 1 пучок
- Майонез - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Орегано - 1-2 Щепоток
Підготуйте продукти для салату. Листя ретельно вимийте, відваріть яйця. З крабових паличок зніміть пакувальні обгортки.
Доведіть до кипіння воду, сіль й, а потім покладіть в неї брокколі. Варіть пару хвилин до м'якості капусти.
Відкиньте на сито і занурте в крижану воду на хвилинку капусту, щоб та зберегла колір.
Варені яйця порізати на 8 частин кожне.
Крабові палички порізати, як вам подобається, я порізала навскоси, так вони виглядають симпатичніше.
На порційну тарілочку укладіть спочатку листя салату, а зверху - яйце і крабові палички.
Розкладіть капусту брокколі. Посипте сіллю і орегано. Зробіть майонезну сіточку. Салат готовий, смачного!