Салат «Український»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий, простий, корисний і смачний салат, а головне - бюджетний. Смак цього салату вас по-справжньому здивує! Спробуйте і переконайтеся самі!
Салат дуже простий, бюджетний, але вся родзинка в маринованому цибулі, він надає незвичайний смак салату. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати салат "український" . Готуйте і радуйте рідних!
- Морква - 2 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Зелений горошок - 1 банку
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - За смаком

Підготуйте інгредієнти. Морква і яйця відваріть до готовності, чистий.

Морква, яйця, цибулю наріжте кубиками.

Лук замаринуйте в винном уксусе, додайте дрібку цукру.

Салат викладайте шарами, на одне велике блюдо, або порційно в салатники. Кожен шар злегка змащуйте майонезом.
1 шар - половина всієї моркви.
1 шар - половина всієї моркви.

2 шар- маринована цибуля.

3 шар - половина зеленого горошку.

4 шар - яйця.

5 шар - морква.

6 шар - зелений горошок.

Салат "український" готовий!

Салат дуже простий, але дуже смачний. Смачного!