Салат «Діана»
(покроковий рецепт з фото)
На свята завжди хочеться приготувати що-небудь новеньке, згодні? Для різноманітності хочу запропонувати на пробу цей нескладний, ситний і дуже смачний салатик з красивою назвою "діана" .
Поєднання інгредієнтів в цій страві дуже незвичайне - смажені гриби, крабові палички, яйце, відварений рис. Але в комплексі виходить незвичайний новий смак, який однозначно варто хоча б раз спробувати. Для святкового столу можна презентувати салат шарами в кільці, наприклад.
- Мал - 50 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 3 штуки
- Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів нам потрібно підготувати.
2. Насамперед потрібно поставити варитися рис, окремо зваріть круто яйця.
3. Очистіть і подрібніть цибулю.
4. Надішліть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте до прозорості.
5. Вимийте, обсушити і подрібніть гриби.
6. Викладіть на сковороду до цибулі.
7. Смажте на середньому вогні хвилин 5-7, помішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком.
8. Яйця остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
9. Остудіть рис.
10. Наріжте кубиками крабові палички.
11. З'єднайте в глибокому салатнику палички і яйця.
12. Додайте грибочки.
13. Викладіть рис.
14. Перемішайте салат, заправте майонезом, за бажанням додайте сіль.
15. Перед подачею салат можна посипати подрібненою зеленню. Смачного!