Рулет з бекону
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рулету з бекону.
Кількість порцій: 5-6
- Суміш шавлії та цибулі - 75 грам
- Бекон - 12 штук (смужок)
- Свинячий фарш - 250 грам
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Хрін - 2 Ст. Ложки
- Журавлинний сироп - 4 Ст. Ложки

Залийте суміш шавлії та цибулі окропом (250 мл) і дайте трохи охолонути. Також заздалегідь включіть її на 200 ° С.

Смажте поверхні форми оливковою олією і покладіть смужки бекону так, що б смужки виходили за краї форми.

У мисці перемішайте яловичий і свинний фарш, суміш шавлії та цибулі, хрін. Гарненько перемішайте

Заповніть фаршем форму.

Прикрийте фарш звисаючими кінчиками. І відправляємо в духовку на 40-45 хвилин.

Рулет повинен приготуватися до хрусткої скоринки.

Потім можна злегка обсмажити рулет на сковороді або на Грілло.

Остудити. Поділити на порції і подати з журавлинним сиропом.