Рис з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим варіантом приготування рису разом із зеленою цибулею. Такий рис виходить ароматним, розсипчастим і дуже смачним. Підійде як гарнір або як самостійну страву.
Докладніше, як приготувати рис з зеленою цибулею, я розповім в покроковому описі. Для цього рецепта добре підходить рис басматі, але ви можете використовувати будь-який інший сорт. Якщо використовувати горіхове масло при обсмажуванні кунжуту, то блюдо вийде ще смачніше.
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля зелена - 1/4 пучка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Кунжут - 2 Ст. Ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

Промийте рис до прозорості. Відваріть рис протягом 15 хвилин після закипання води.

Відкиньте рис на сито і промийте під водою.

Нагрійте в сковороді до середньої температури рослинне масло. Додайте насіння кунжуту і смажте, помішуючи, до золотистого кольору, протягом 5 хвилин.

Зелену цибулю дрібно поріжте.

Зніміть сковороду з плити, перемішайте рис, Зелена цибуля, цукор і сіль.

Рис з зеленою цибулею готовий, смачного!