Рецепт салату з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Морква в салаті грає 2 ролі: додає колір і відтіняє смак. Якщо вона зроблена по-корейськи, то ще стане основою для страви. Такий вид поєднується з різними інгредієнтами. Ось один з варіантів.
Ситно, красиво і просто - все це про цю страву. Його можна сміливо подавати до святкового столу, але я люблю подавати це блюдо в будні дні. Склад краще не міняти, адже продукти підібрані ідеально. Стало цікаво? Тоді запишіть собі, як приготувати рецепт салату з морквою, шинкою і сиром. Сподобається багатьом!
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Шинка - 300 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок

Підготуйте інгредієнти. Натріть на крупній тертці огірок і сир. Шинку наріжте соломкою. Яйце відварити круто.

Зберіть салат. Першим шаром викладіть половину сиру. Додайте майонез. Потім - частина шинки, змастивши її майонезом.

Далі сир і знову майонез.

Потім викладіть шинку, трохи майонезу і огірок. Змастіть все майонезом.

Останнім шаром викладіть моркву. Прикрасьте салат яйцем. Смачного!