Пісочне печиво з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Просте в приготуванні, дуже смачне і корисне пісочне печиво з сиром в домашніх умовах - відмінний варіант для десерту до чаю. Таке ласощі сподобається і дорослим, і малюкам.
Цей рецепт приготування пісочного печива з сиром хороший тим, що цукор тут є лише додатковим інгредієнтом, який при бажанні можна не використовувати. У тісто можна додати трохи меду, щоб зробити випічку більш корисною.
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 250 грам
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Борошно - 450-500 грам
- Цукор - 50 грам
- Розпушувач - 1 щіпка

1. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з сиром.

2. Вимити і обсушити лимон. Натерти на дрібній тертці цедру і відправити в миску. Також при бажанні цей простий рецепт пісочного печива з сиром можна доповнити цедрою апельсина або лайма.

3. Ретельно розтерти і збити масу до однорідної консистенції.

4. У борошно всипати сіль і розпушувач, а потім просіяти.

5. Додати борошно в кілька прийомом, щоб тісто вийшло без грудочок.

6. Готове тісто розділити на 3 частини.

7. Кожну частину тіста досить тонко розкачати на робочій поверхні.

8. Далі можна вирізати з тіста за допомогою виїмок печиво найрізноманітніших форм.

9. Якщо пісочне печиво з сиром в домашніх умовах все-таки буде з цукром, то шматочок тесту потрібно опустити в тарілку з цукром, а потім згорнути (так, щоб цукор виявився всередині).

10. Застелити пергаментом деко і викласти готові печива. Відправити в розігріту духовку на хвилин на 25-30. Ось і весь секрет, як зробити пісочне печиво з сиром. Обов'язково візьміть цей рецепт на замітку.