Пісочне печиво з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пісочного печива з полуницею - просте приготування смачної домашньої випічки з ягідної начинкою і вершками.
Змішайте разом вершкове масло, сіль і борошно. Яйце і 4 столових ложки молока збиваються в єдину масу, яка потім додається в борошні. Введіть також цукор, після чого замісіть досить м'яке тісто.
Викладіть тісто на стіл, посипаний борошном. Корж розкочується товщиною близько сантиметра і з нього вирізаються трикутники. Їх слід помістити на деко, змащений маслом і промазати залишками молока. Випікати печиво 10 хвилин при 220 З.
Полуниця нарізається скибочками. Кілька ягід залиште для прикраси. Вершки збиваються з пудрою, після чого ними прошаровуються половинки готового печива. Зверху посипте цукровою пудрою, прикрасивши ягодами.
- Полуниця - 200 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Вершки - 2 склянки(30%-Й жирности)
- Цукор - 5.5 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
Викладіть тісто на стіл, посипаний борошном. Корж розкочується товщиною близько сантиметра і з нього вирізаються трикутники. Їх слід помістити на деко, змащений маслом і промазати залишками молока. Випікати печиво 10 хвилин при 220 З.
Полуниця нарізається скибочками. Кілька ягід залиште для прикраси. Вершки збиваються з пудрою, після чого ними прошаровуються половинки готового печива. Зверху посипте цукровою пудрою, прикрасивши ягодами.