Пісочне печиво з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Вам вдасться зробити неймовірно ароматне і смачне святкове печиво завдяки простому рецептом, як приготувати пісочне печиво з корицею. Ви можете надати йому будь-яку форму за бажанням.
Кориця ідеально підходить для будь-якої випічки, завдяки термічній обробці її аромат тільки посилюється. Пісочне тісто можна зробити вручну або за допомогою міксера. Таке печиво можна довго зберігати при кімнатній температурі. А подавати печиво варто тільки після повного охолодження.
- Вершкове масло - 115 грам
- Цукор білий - 100 грам
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 250 грам

1. У чашу міксера викладіть вершкове масло і додайте до нього цукровий пісок, мідь, екстракт ванілі і корицю, гарненько перемішайте.

2. Борошно просійте і з'єднайте з сіллю, всипте отриману суміш в чашу міксера і ще раз перемішайте. Сформуйте кулю і оберніть тісто плівкою, надішліть його мінімум на 60 хвилин в холодильник.

3. Через 1 годину дістаньте тісто і розкачайте його товщиною близько 0, 5 см, потім фігурним ножем виріжте формочки.

4. Випікайте в розігрітій до 175-180 градусів духовці 8 хвилин. Перекладіть печиво на тарілку і остудіть, подавайте до столу з чашкою чаю.