Пісочне печиво з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила сьогодні дізнатися, як приготувати пісочне печиво з глазур'ю. Ну, і, звичайно, зробити його. В результаті вийшов дуже приємний десертик до чаю для всієї родини. Спробуйте і ви!
Ви сьогодні дізнаєтесь класичну рецептуру випікання, яку люблять багато людей. Пам'ятайте, що також ви можете додавати в тісто наповнювачі, наприклад - кокосову стружку, родзинки, імбир або щось ще. Часу на підготовку вам знадобиться зовсім небагато, адже тесту майже не треба наполягати. Домашнє печиво - краща заміна магазинного.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Вершкове масло - 450 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 щіпка

Борошно, ваніль, цукор і розм'якшене масло (400 м) покладіть в миску і перетріть в крихту. Потім зробіть з тіста кулю і приберіть його в морозильну камеру на 10 хвилин.

Охолоджене тісто розкачати в 7 мм. Товщиною. Формою або склянкою виріжте печиво. Покладіть його в форму для випічки, яку попередньо припудріть борошном. Поставте випікатися в духовці при 180 градусах на 13 хвилин.

Поки печиво випікається, зробіть глазур. У каструльці змішайте 50 г. Масла, молоко і какао, поставте ємність на вогонь. Варіть, помішуючи, до отримання єдиної консистенції.

Готове остигле печиво змастіть глазур'ю і подавайте з чаєм.