Пісочне печиво для чізкейку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є в наявності сир, і ви задумали створити барвистий чізкейк, але немає пісочного печива - приготуйте його в домашніх умовах за 25-30 хвилин! Ласощі вийде дуже хрустким і смачним!
Пісочне печиво для чізкейку готується дуже просто в домашніх умовах навіть без кухонного комбайна. Вам будуть потрібні всього лише кілька інгредієнтів і близько 30-40 хвилин вільного часу. Зручно готувати печиво заздалегідь, наприклад, з вечора, а чізкейк випікати з ранку або в обід.
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Вода крижана - 2 Ст. Ложки

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Борошно пересипте в глибоку ємність, додайте туди ж цукровий пісок і сіль. Викладіть масло кімнатної температури, якщо будете замішувати тісто руками. Якщо тісто будете готувати за допомогою кухонного комбайна, то заморозьте його і натріть в ємність на тертці з великими вічками.

Перетріть весь вміст ємності в пісочну крихту. Влийте 2 ст.Л. Крижаної води.

Зберіть всю крихту тесту в колобок. Накрийте його пакетом і помістіть на холод приблизно на 10 хвилин. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів.

Охолоджене тісто розкачати відразу на пергаментному папері шаром не менше 0, 5 см.

Наріжте на квадратики або ромбики будь-якого розміру, помістіть папір на деко, а деко - в духовку на 10-12 хвилин. Слідкуйте за поверхнею і низом випічки, щоб вони не підгоріли.

Готове печиво викладіть на тарілку і остудіть. Після охолодження вони стануть ламкими і хрусткими.

Приготуйте з них основу для чізкейку або просто з'їжте з кремом, як самостійний десерт.