Пісний томатний суп 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную вам шикарний рецепт пісного томатного супу. Це неймовірно смачно, запашний, ситно і поживно! Подавати суп можна з хлібом і нарізаною ароматної зеленню. Виходить дуже смачно!
У суп пропоную додати улюблені овочі, я використовую овочевий мікс. Томат можна замінити томатною пастою. Також в суп додамо спеції, смак вийде просто дивовижний. Обов'язково візьміть рецепт на замітку, впевнена, вам сподобається результат! 
- Картопля - 200 грам
 - Цибуля - 70 грам
 - Овочі - 150 грам (заморожені)
 - Манна крупа - 50 грам
 - Вода - 2 L
 - Томат - 300 мілілітрів
 - Спеції - 1 Ст. Ложка (для супу харчо)
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Картопля очистіть і наріжте великими кубиками.

У каструлю перекладіть картопля, додайте булгур. Влийте слідом воду, варите 20 хвилин.

Цибулю очистіть, spolosnite, наріжте кубиками.

У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі та цибулю, смажте кілька хвилин.

Влийте в сковороду томат, тушкуйте овочі 7-10 хвилин.

Перекладіть заправку в каструлю з супом, додайте спеції, сіль і перець. Проваріть суп 7-10 хвилин, подавайте до столу.

Смачного!