Пісний картопляний суп 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
На обід для всієї родини пропоную дуже простий рецепт пісного картопляного супу з брокколі. Ароматний, легкий і при цьому наваристий - ідеальний варіант для вас.
1. Щоб приготувати цей пісний картопляний суп в домашніх умовах, насамперед поставте на вогонь каструлю з водою, доведіть до кипіння.
2. Очистіть картопля, наріжте його середніми кубиками.
3. Після закипання підсолити трохи воду і опустіть туди картоплю. Залиште варитися на середньому вогні.
4. Паралельно очистіть і наріжте цибулю.
5. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажити цибулю до прозорості.
6. Очищений часник пропустіть через прес і викладіть на сковороду.
7. Обсмажені овочі викладіть в каструлю.
8. Додайте в суп брокколі, варіть хвилин 10 до м'якості овочів.
9. Акуратно злийте більшу частину бульйону, а овочі подрібніть занурювальним блендером. Вилийте назад в каструлю бульйон, доведіть його до кипіння. Це один з варіантів, як зробити пісний картопляний суп. При бажанні його можна і не перетворювати в пюре.
10. Додайте щіпку перцю і мускатний горіх. От і все, супчик можна подавати до столу, доповнивши сухариками, наприклад.
Смачного! 
- Картопля - 500 грам
 - Брокколі - 300 грам
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Сіль - За смаком
 - Перець - 1 щіпка
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 
2. Очистіть картопля, наріжте його середніми кубиками.
3. Після закипання підсолити трохи воду і опустіть туди картоплю. Залиште варитися на середньому вогні.
4. Паралельно очистіть і наріжте цибулю.
5. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажити цибулю до прозорості.
6. Очищений часник пропустіть через прес і викладіть на сковороду.
7. Обсмажені овочі викладіть в каструлю.
8. Додайте в суп брокколі, варіть хвилин 10 до м'якості овочів.
9. Акуратно злийте більшу частину бульйону, а овочі подрібніть занурювальним блендером. Вилийте назад в каструлю бульйон, доведіть його до кипіння. Це один з варіантів, як зробити пісний картопляний суп. При бажанні його можна і не перетворювати в пюре.
10. Додайте щіпку перцю і мускатний горіх. От і все, супчик можна подавати до столу, доповнивши сухариками, наприклад.
Смачного!