Пиріжки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами рецептів пиріжків, який родом з мого дитинства. Часу у мами піч було мало, тому рецепт швидкий, тісто як кажуть "швидке" .
Приготуємо швидке дріжджове тісто. В якості начинки у мене класичний варіант - картопля з цибулею.
- Борошно - 4 склянки
- Дріжджі свіжі - 25 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Вода - 1 Склянка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки (середньої величини або великі)
- Масло rafinirovannoe - 1 Склянка (для смаження)

1. Приготуємо продукти.

2. Спочатку потрібно відварити картоплю для начинки. Для цього поріжте його крупно, залийте водою, сіль і зварної шов 25 хвилин під кришкою.

3. Ріпчасту очищену цибулю поріжте і відправте на маслі смажиться до золотистого кольору.

4. Відставте поки готовий цибулю.

5. Поки вариться картопля, можна зробити тісто. Теплу воду з'єднуємо з дріжджами і розчиняємо їх.

6. Вводимо всі інші продукти для тіста і змішуємо. Борошно вводимо поступово, вимішуючи не круто колобок.

7. Ось таке вийшло швидке тісто. Загортаємо його в пакет, я попередньо пакет змащую маслом, щоб тісто не прилипало до нього. І залишаємо його на 10-15 хвилин, поки звариться картопля.

8. З готового картоплі злийте воду всю. Товкачем пюріруйте.

9. Додайте смажену цибулю і перемішайте. Начинка готова.

10. Тісто ділимо на шматочки, катаємо кульки розміром трохи більше волоського горіха.

11. Розкачуємо кожен кульку руками. Борошно не використовуємо. Краще все робити олійними руками. Кладемо по ложці начинки. Zaleplivaem кінець, перевертаємо швом вниз.

12. Викладаємо пиріжки в розпечене масло, масла повинно бути багато, щоб пиріжки добре піднімалися. І смажимо.

13. Смажимо з двох сторін до бажаного кольору.

14. Пиріжки з начинкою готові! Смачного!