Пиріжки з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт обов'язково виручить вас, коли потрібно буде швидко і смачно нагодувати несподіваних гостей або своїх домашніх. Тут ми використовуємо вже готове тісто і класичну, всіма улюблену, начинку.
Звичайно, коли робиш тісто для пиріжків самостійно, вони завжди виходять смачніше, тому що ти витрачаєш на це свій час і сили. Але ось коли цього самого часу особливо немає, а гості вже дзвонять у двері, тоді в справу вступає ось такий простий рецепт пиріжків з фаршем і рисом. Я майже завжди роблю їх з такою начинкою, бо це, по перше, досить економічно, а по-друге, це класична, найпоширеніша, начинка, яку люблять практично всі. І скажу вам чесно, незважаючи на те, що робити пиріжки з фаршем і рисом в домашніх умовах ми будемо з готового тіста, в результаті вони виходять настільки смачними і красивими, що ніхто навіть і не підозрює, що на їх приготування було витрачено мінімум часу і сил.
- Упаковка слоеного бездрожжевого теста - 1-2 штук
- Фарш м'ясний - 500 грам (тут телятина )
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Мал - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука (для змазування )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком






