Пиріг з рибою на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати простий рибний пиріг. Такий пиріг відмінно урізноманітнює повсякденний вечерю і допоможе здивувати вашу сім'ю. Вийде смачно і ситно!
Такий пиріг стане відмінним самостійною стравою на вечерю і обов'язково сподобається вашим близьким. Простота приготування цієї страви дивує, а незвичайний смак вражає уяву. Важливо відмітити, що ви можете змінювати рецепт по вашим перевагам, наприклад, замість копченої риби, виберіть філе тріски або минтая, а замість молока додайте вершки. Якщо не хочете використовувати готове тісто, то приготуйте звичайне здобне бездріжджове тісто. Смачного!
- Цибуля- порей - 2 штуки
- Картопля - 200 грам
- Бекон (смужки) - 6 штук
- Філе копченої пікші - 400 грам
- Петрушка свіжа - 1 пучок
- Креветки відварні - 200 грам
- Тісто здобне - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 600 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Кукурудза десертна консервована - 190 грам
1
Розігрійте духовку до 200 градусів.
2
Тісто розкачати і відкладіть.
3
Картоплю і цибулю наріжте кубиком, тушкуйте на вершковому маслі в сковороді до готовності, приправивши сіллю і перцем.
4
У мисці акуратно змішайте тушковану цибулю з картоплею, шматочки риби, креветки, нарізаний дрібно бекон і кукурудзу.
5
Вміст начинки викладіть у форму для запікання, залийте молоком. Накрийте тестом і зробіть надсечкі для пропікання, змастіть тісто яйцем.
6
Випікайте пиріг 20-30 хвилин. Потім остудіть.
7
Смачного!