Пиріг з морквою простий
(покроковий рецепт з фото)
Випічка може бути не тільки дуже смачною, але і корисною. Хочу поділитися з вами улюбленим рецептом морквяного пирога. Його обожнюють не тільки дітлахи, але і дорослі! Готую такий пиріг часто.
Це дуже цікавий і недорогий варіант, як приготувати пиріг з морквою простий і смачний. Така випічка прекрасно підійде для малюків, а завдяки крему вона стане ще більш апетитною. Поєднання моркви і цитрусових - ідеальне, так що обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт.
- Борошно - 180 грам
- Цукор - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 250 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Крем-сир - 200 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Апельсин - 1 штука (тільки цедра)
- Ванільний екстракт - 1 крапля

1. У глибокій мисці з'єднайте сухі інгредієнти: цукор, борошно, щіпку солі, розпушувач і корицю. Ретельно перемішайте.

2. В окремій мисочці збийте яйця з ванільний екстрактом і рослинним маслом.

3. Влийте рідкі інгредієнти до сухих, як слід перемішайте все до однорідності.

4. Вимийте, очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Викладіть її в мисочку.

5. Підготуйте жароміцних форму, змастивши її маслом і присипавши борошном. Викладіть в неї тісто, розрівняйте його і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.

6. Запікайте близько 35-45 хвилин до рум'яної скоринки.

7. Готовність, як зазвичай, перевіряється зубочисткою або сірником. Готовий пиріг дістаньте з форми і охолодіть.

8. Готовий морквяний пиріг можна просто присипати цукровою пудрою і подавати до столу. Але при бажанні можна зробити апетитний крем. Для цього збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою і крем-сиром. Додайте цедру апельсина.

9. Викладіть крем на пиріг, розрівняйте його. Усе! Апетитна і нескладна випічка до чаю готова. Смачного!