Пиріг з консервою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування пирога з консервою на кефірі! Вам точно сподобається: випічка м'яка, ситна, смачна і ніжна! Позитивні емоції всім вашим домочадцям забезпечені!
Перед вами красивий і простий рецепт, так що я з задоволенням розповім, як приготувати пиріг з консервою на кефірі! У домашніх умовах смачна і вишукана вийде випічка, яка не залишить вас байдужими, це гарантовано!
- Тунець у власному соку - 200 грам
- Кефір - 70 грам
- Висівки вівсяні - 30 грам
- Яйця - 4 штуки(2 - в тісто, 2 - зварити і в начинку)
- Цибуля - 1 штука
- Розпушувач - 1 щіпка

1. Яйця зваримо і остудити. Далі змішаємо розім'яту виделкою рибу, яйця і подрібнену цибулю. Спеції - за смаком.

2. Для тесту тепер змішаємо висівки, кефір і два яйця, додамо щіпку розпушувача. Спеції, знову ж, додаємо до смаку.

3. Дно форми змастіть маслом, виливаємо в неї половину тесту. Зверху - шар нашої рибної начинки.

4. Виливаємо зверху тепер залишок тіста, запікаємо пиріг приблизно півгодини при 180 градусах.

5. Готово! Приємного вам апетиту!