Пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе і своїх близьких повітряної і ніжною випічкою. Читайте, як приготувати пиріг в мультиварці - досить простий у приготуванні, але дуже смачний.
Пиріг, приготований за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжним і просто тане в роті, а сам рецепт цей прийшов до нас з грецької кухні (в Греції цей пиріг називається "равану" ). Я розповім вам, як приготувати цей пиріг в мультиварці.
Рецепт:
1. Просійте борошно, змішайте з сіллю і розпушувачем.
2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Білки приберіть в холодильник.
3. Жовтки ретельно розітріть разом з м'яким маслом, 60 грамами цукру і цедрою апельсина. Розтирайте до тих пір, поки цукор не розчиниться і не утвориться піна.
4. Після цього починайте акуратно вводити борошно (не переставайте постійно розмішувати тісто), а потім і манну крупу. Додайте сік апельсина. Залиште тісто настоюватися.
5. Поки тісто настоюється, збийте білки з половиною цукру (ще 60 грам). У вас повинна вийти дуже густа піна, яка буде тримати форму. Найкраще для цієї мети використовувати міксер.
6. Акуратно змішайте добре збиті білки і тісто. Чи не збивайте, інакше білки опаде.
7. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Виберіть режим "підігрів" і прогрійте мультиварку протягом 15 хвилин.
8. Випікайте пиріг протягом 50 хвилин, режим "випічка" . Після закінчення програми відкрийте кришку і дайте пирога "подихати" . Готовий пиріг змастіть глазур'ю, варенням, або їжте без нічого.
Смачного! Тепер вам відомо, як приготувати смачний пиріг в мультиварці.
- Борошно - 160 грам
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 120 грам
- Вершкове масло - 200 грам(Можно использовать жирную сметану.)
- Апельсин - 1 штука(Лимон и грейпфрут также подойдут)
- Манна крупа - 100 грам
- Шоколадна глазур - 5 Ст. Ложок(Можно использовать варенье, згущене молоко, мідь - Усе, Что угодно.)
Рецепт:
1. Просійте борошно, змішайте з сіллю і розпушувачем.
2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Білки приберіть в холодильник.
3. Жовтки ретельно розітріть разом з м'яким маслом, 60 грамами цукру і цедрою апельсина. Розтирайте до тих пір, поки цукор не розчиниться і не утвориться піна.
4. Після цього починайте акуратно вводити борошно (не переставайте постійно розмішувати тісто), а потім і манну крупу. Додайте сік апельсина. Залиште тісто настоюватися.
5. Поки тісто настоюється, збийте білки з половиною цукру (ще 60 грам). У вас повинна вийти дуже густа піна, яка буде тримати форму. Найкраще для цієї мети використовувати міксер.
6. Акуратно змішайте добре збиті білки і тісто. Чи не збивайте, інакше білки опаде.
7. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Виберіть режим "підігрів" і прогрійте мультиварку протягом 15 хвилин.
8. Випікайте пиріг протягом 50 хвилин, режим "випічка" . Після закінчення програми відкрийте кришку і дайте пирога "подихати" . Готовий пиріг змастіть глазур'ю, варенням, або їжте без нічого.
Смачного! Тепер вам відомо, як приготувати смачний пиріг в мультиварці.