Піджарка з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт вважається швидким і нескладним. Подається як блюдо до гарніру з рису або картоплі. Я розповім, як приготувати піджарку з курячого філе. Смачно і просто, всім квапляться на замітку!
Куряче філе - такий інгредієнт, який є майже в кожному холодильнику. Якщо ж він відсутній, то підійде і звичайна курка. Просто відокремте м'ясо від кістки акуратно ножем. Зі спецій я вибрала розмарин, він додає пікантність такій підсмаженні.
- Куряче філе - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка

Ріжемо промите філе на шматочки зручного для вас розміру. Я зазвичай роблю їх невеликими.

Морквину ріжемо полукружкамі.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Обсмажуємо філе на сковорідці.

Додаємо до курячого філе в сковороду моркву.

Потім висипаємо цибулю.

Обсмажуємо все ще 15 хвилин. Потім додаємо сіль і спеції.

Смажимо до готовності птиці.
Смачна піджарка готова!
Смачна піджарка готова!