Піца по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Піцу люблять у всьому світі і в кожній країні адаптують її рецепт під свої смаки. Я пропоную приготувати піцу "по-швабськи", її печуть в Німеччині, в регіоні Баден-Вюртемберг.
Піца по-німецьки готується дуже просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям до рецептом і готуйте із задоволенням. Впевнена, що ця піца вас не розчарує і стане улюбленою!
- Борошно - 250 грам
- Вода - 175 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Цукровий пісок - 1 щіпка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі - 5 грам (свіжі, пресовані)
- Картопля - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Бекон - 100-150 грам (або шинка)
- Базилік - 2-3 Щепоток (сухий)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 100-125 грам
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Крем - 125 грам (більше 22% жирності )

Підготуйте необхідні інгредієнти.

У теплу воду додайте сіль, цукор, дріжджі і пару столових ложок оливкової олії.

Просійте борошно.

Замісити тісто і накрийте плівкою, дайте йому расстояться 1, 5-2 годину.

У процесі вистоювання тіста, з інтервалом в 30-40 хвилин, зробіть дві обминання, методом "розтягування і складання" .

Готове тісто має виглядати пишним і добре збільшитися в розмірах.

Поки тісто на расстойке, займіться начинкою. Натріть на тертці сир, залиште трохи тертого сиру щоб присипати піцу зверху перед випічкою.

У сир додайте сметану.

Додайте щіпку мускатного горіха.

Натріть часточку часнику і все перемішайте. Це буде основа піци, крем-соус.

Наріжте кубиком картоплю і відваріть її в ситечку.

Після злийте воду.

Обсмажте цибулю на сковороді на суміші рослинного і вершкового масла.

Поріжте дрібно бекон, шинку або ковбасу.

Готове тісто розділити на дві частини і подкатайте в кулю.

Розгортати тісто для піци по-німецьки слід в овал.

Обидві заготовки тіста для піци укладіть на лист для випічки.

Нанесіть на тісто вершковий крем-соус і розрівняйте по всій поверхні рівним шаром.

Викладіть відварну картоплю.

На картопля викладіть обсмажену цибулю.

На цибулю покладіть м'ясну нарізку, зверху присипте трохи сиром, базиліком і збризніть оливковим маслом.

Випікайте піцу в духовці при температурі 180-200 градусів 25-30 хвилин.

Піца готова. Подавайте до столу гарячою. Смачного!