Піца до пива
(покроковий рецепт з фото)
Безумовно, піца - це одна з найсмачніших закусок до пива! І зовсім необов'язково замовляти її в піцерії, можна приготувати вдома. Вигідно і смачно!
Ковбаса для піци підійде будь-яка - від вареної до сиров'яленому! Я, наприклад, дуже люблю готувати з салямі, тому що у неї солонуватий смак. Твердий сир вибирайте сортів гауда або едам. Розповім вам, як приготувати піцу до пива.
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки (кип'ячена, охолоджена)
- Сир твердий - 100 грам
- Ковбаса - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликий)
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Яйце збийте виделкою з водою і додайте дрібку солі.

Поступово введіть просіяне борошно і замісити м'яке тісто.

Розкачайте тісто і викладіть на деко з пекарської папером. Я люблю тонке тісто, тому розкочують досить тонко. Товщину робіть на свій смак. Також, можна розділити тісто на 2 частини і зробити 2 невеликі піци. Змастіть тісто кетчупом за допомогою кулінарної кисті.

Потім викладіть кільця цибулі.

На цибулю викладіть ковбасу, нарізану кружечками.

І кружечки помідора.

Посипте сиром, натертим на дрібній тертці і рубаною зеленню. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 220 градусів.

Смачного!