Рецепт Pepperonata фото

Pepperonata
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Салати

Пеппероната - теплий салат із солодким перцем, який подають до гарячих м'ясних або рибних страв! Смачно як в теплом, але і в холодному вигляді. Обов'язково спробуйте!

Існує багато різних рецептів пепперонати, в неї додають оливки,

Різноманітну зелень, спеції. Але я хочу запропонувати вам один з простих і смачних варіантів цього чудового блюда. Розповідаю, як приготувати пепперонату.

  • Перець солодкий - 2 штуки (великих)
  • Помідор - 3-4 штук (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Ст. Ложка (сухий)
  • Базилік свіжий - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль - За смаком
Pepperonata - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте, очистіть.
Pepperonata - фото крок 2
У сковороді з оливковою олією обсмажте цибулю.
Pepperonata - фото крок 3
Додайте нарізані брусочками перці, смажте 4-5 хвилин періодично помішуючи.
Pepperonata - фото крок 4
Потім додайте рубаний часник, нарізані помідори, цукор і орегано. Перемішайте і млоїте на середньому вогні 2-3 хвилини.
Pepperonata - фото крок 5
В останню чергу додайте свіжий базилік, збризніть лимонним соком і посоліть за смаком. Ще 1-2 хвилини на вогні і страва готова!
Pepperonata - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти