Пельменний пиріг з подвійною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати гостей або домашніх незвичайним блюдом? Тоді приготуйте ось такий цікавий «пиріг» з пельменного тесту з двома смачними начинками! метушні менше, ніж з пельменями, а смак відмінний!
Начинки можна варіювати на ваш смак. Овочі, гриби, навіть крупи - створіть свій варіант! Ідея дуже хороша! тісто пельменное, дуже смачне і не менш смачна начинка. Пиріг вийде не сухим - соковитим, за рахунок того, що будемо ми його готувати на сковороді, а точніше гасити.
- Борошно пшеничне в / сорт - 450 грам (тісто: всі продукти нижче)
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 80 мілілітрів
- Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука(Nchinka: всі продукти нижче)
- Морква - 1 штука
- Сир тертий - 1/2 склянки
- Фарш домашній - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 1 Склянка
- Чорний перець - За смаком

Почніть в приготування тіста. У миску просійте борошно, додайте сіль, оцет, вбийте яйце і додайте олію. Потроху підливаючи суміш молока і води, замісіть пружне тісто. Дайте йому відлежатися під серветкою з півгодини.

Лук наріжте тонко, моркву натріть на крупній тертці. Злегка Позолотіть цибулю, додайте моркву і обсмажте, помішуючи, не даючи сильно рум'янитися. Додати сіль, поперчіть і остудіть. У остигнула суміш додайте натертий сир, краще, якщо він буде з м'яким молочним або вершковим смаком. Я брала моцарелу для піци. Добре перемішайте.

У фарш додайте тертий лук, сіль і poperčite, добре вимішайте.

Розкачайте частина тесту в тонкий пласт. Викладіть по довгому краю доріжку з м'ясного фаршу. Загорніть край.

Викладіть прямо «під бочок» доріжку з цибульний-морквяної начинки і знову загорніть край. Ображати згорнуту смужку і защіпніте край.

Поверніть равликом, прибираючи защип всередину. Повторюйте процес до закінчення продуктів. Нову смужку навертаються навколо першої і так далі. Якщо хочете в розрізі візерунок з двох смуг начинки, стежте за розташуванням начинки. Або чергуйте, тоді розріз буде шаховим.

Готову равлика за допомогою широкої лопатки перекладіть в рясно змащену вершковим маслом сковороду. Влийте склянку окропу і накрийте кришкою. Гасіть на невеликому вогні 25 хвилин. У процесі варіння кришку не відкривайте.

Готовий пиріг змастіть зверху вершковим маслом.

Подавайте гарячим, нарізавши на порційні шматки. Окремо подайте улюблені в родині пельменні соуси або сметану.