Пасха сирна в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Великдень сирна в мультиварці готується дуже просто. Купуйте свіжі яйця, нежирний сир, вершки і масло і, дума про світле свято Великодня, приготуйте ніжне центральне блюдо свята.
Як приготувати паску в мультиварці?
1. Сир треба розтерти, щоб не було грудочок. Можна це зробити за допомогою щільного сита. Додайте цукор і ванілін.
2. Яйця за допомогою міксера збийте до білої піни.
3. Вершки розмішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Можна також збити міксером. Додайте до сиру і перемішайте до однорідної маси.
4. Потім влийте збиті яйця. Ще раз добре перемішайте або збийте. Мені у всьому допомагає звичайний ручний міксер. Тісто виходить без грудочок, однорідне.
5. Перелийте тісто в чашу мультиварки. Закрийте кришку.
6. Кнопкою меню встановити програму "мультіповар", температуру встановіть на 100 градусів, а час приготування - з 30 хвилин.
7. Через півгодини масу злегка остудіть, додайте цукати. Перемішайте. У паску можна додати подрібнені горіхи, шматочки шоколаду, сухофрукти.
8. Густу масу треба перелити в застелену марлею форму - pasočnicu, відерце або новий квітковий горщик. Марлю треба загорнути в кілька шарів, вона повинна бути щільною.
9. Загорніть марлю, покладіть зверху досочку або плоску тарілку. Можна притиснути пресом. Ставте паску в холодильник на ніч.
10. На наступний день зніміть прес і досочку, переверніть тарілку, прикривши нею горщик або пасочницу. Потім переверніть тарілку разом з ємністю, в якій настоювалась паска. Прикрасьте цукатами і подавайте.
Великдень в мультиварці готова!
Смачного!
- Сир - 750 грам (жирність - 9 проц.)
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукровий пісок - 150 грам
- Вершки - 400 мілілітрів (жирність - 20 проц.)
- Цукати - 1 Склянка
- Ванілін - 2 щіпки
1. Сир треба розтерти, щоб не було грудочок. Можна це зробити за допомогою щільного сита. Додайте цукор і ванілін.
2. Яйця за допомогою міксера збийте до білої піни.
3. Вершки розмішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Можна також збити міксером. Додайте до сиру і перемішайте до однорідної маси.
4. Потім влийте збиті яйця. Ще раз добре перемішайте або збийте. Мені у всьому допомагає звичайний ручний міксер. Тісто виходить без грудочок, однорідне.
5. Перелийте тісто в чашу мультиварки. Закрийте кришку.
6. Кнопкою меню встановити програму "мультіповар", температуру встановіть на 100 градусів, а час приготування - з 30 хвилин.
7. Через півгодини масу злегка остудіть, додайте цукати. Перемішайте. У паску можна додати подрібнені горіхи, шматочки шоколаду, сухофрукти.
8. Густу масу треба перелити в застелену марлею форму - pasočnicu, відерце або новий квітковий горщик. Марлю треба загорнути в кілька шарів, вона повинна бути щільною.
9. Загорніть марлю, покладіть зверху досочку або плоску тарілку. Можна притиснути пресом. Ставте паску в холодильник на ніч.
10. На наступний день зніміть прес і досочку, переверніть тарілку, прикривши нею горщик або пасочницу. Потім переверніть тарілку разом з ємністю, в якій настоювалась паска. Прикрасьте цукатами і подавайте.
Великдень в мультиварці готова!
Смачного!