Панкейкі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - це такі пишні великі млинці, які в Америці смажать і подають з кленовим сиропом. А я вам розповім, як їх приготувати в мультиварці без смаження. Читайте і пробуйте!
Ці оригінальні панкейкі в мультиварці в домашніх умовах я готувала кілька разів для гостей, і всім вони сподобалися. Багато хто навіть дізнавалися рецепт і дуже дивувалися, що я додаю так мало борошна. Зате тут є сир. Він надає панкейк еластичність і соковитість. Так що спробуйте цей рецепт: оригінально, корисно і смачно!
- Гречка відварна - 300 грам
- Борошно - 100 грам
- Кефір - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сода - 1 щіпка
- Спеції - За смаком
- Сир - 100 грам

1. Гречку відварити, змішаємо з яйцем і кефіром до однорідності. Додамо соду і борошно, ще раз перемішати. Також додамо подрібнену цибулю, сир і спеції. Перемішаємо до однорідності.

2. В режимі "випічка" смажимо панкейкі по 5-7 хвилин з кожного боку. Для цього тісто зручно зачерпувати великими ложками. Так ви будете знати, скільки ложок тесту треба на один пишний панкейк.

3. Я красиво перевертати не вмію, але ви вже постарайтеся не порвати свої панкейкі.

4. У мене вони, правда, вийшли не дуже пишними, але все одно дуже смачні!