Овочевий фарш
(покроковий рецепт з фото)
В пост або під час дієти овочеві котлети припадуть вам до душі. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт овочевого фаршу для котлет!
Раджу такі котлети всім, хто стежить за фігурою або шукає нові рецепти для здорового харчування. Для приготування овочевого фаршу, з якого потім і будемо робити котлети, нам знадобиться звичайна капуста, пара морквин і картопля. Деяким здадуться котлети схожими на деруни. Але, як на мене, це скоріше овочеві котлети, а часник зробить їх пікантними.
- Капуста - 200 грам
- Морквина - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Манька - 150 грам
- Мигдаль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - 5 зубчиків

Овочі перемелює в блендері, зливаємо сік, додаємо спеції. Картопля може бути як звичайною, так і відвареної.

Додайте у фарш манку, перемішайте. Обваляйте в сухарях (або в тій же манки). Іноді я додаю мелений мигдаль в сухарі або інші горіхи.

Смажимо до золотистого кольору на сковороді з двох сторін.

Ось такі котлети з овочевого фаршу. Смачного!