Мюнхенські білі ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Подобається кухня Німеччини? Мені теж! І тому сьогодні я розповім, як приготувати мюнхенські білі ковбаски. Буде шалено смачно, навіть не сумнівайтеся. Ну що ж, приступимо!
За бажанням ковбаски можна підсмажити на сковороді або на грилі, а також запекти в духовці. Подавати готові сосиски потрібно з гірчицею і пивом. Буде шалено смачно і ароматно Обов'язково спробуйте, якщо хочете зануритися в німецьку культуру!
- Свинина не пісні - 1500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Білий мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Білий хліб - 2 скибочки
- Лимонний сік - За смаком
- Кишки свинячі - За смаком

Ну що, почнемо приготування цих шалено смачних ковбасок з приготування фаршу для них. Для цього пропускаємо через м'ясорубку свинину, додаємо в фарш спеції, рубану зелень і цибулю, подрібнений в блендері. Додайте замочений в молоці і віджатий хліб. Для зручності можна приготувати весь фарш в самому блендері.

Кишки добре промийте водою з оцтом. Начините фаршем кишки і закрутіть ковбаски.

У каструлю наливаємо воду, підігріваємо її, варимо в ній ковбаски протягом 20 хвилин на повільному вогні.

Мюнхенські білі сосиски готові, смачного!