Млинці тонкі на воді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі найпростіший і легкий рецепт, як приготувати млинці тонкі на воді. Незважаючи на те, що такі млинці готуються без молока, вони виходять смачними і ситними. Дивимося!
Приготування тонких млинців не вимагає особливих навичок, досить дотримуватися деяких простих правил, щоб вийшли ідеальні млинці. За бажанням для кольору в тісто можна додати трохи куркуми. Готові млинці можна подати з різноманітними начинками: м'ясом, рибою або ікрою.
- Пшеничне борошно - 100 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам (для змазування сковороди)
1
У миску вбийте яйце, додайте просіяне борошно, сіль і ретельно перемішайте всі разом віночком.
2
Поступово додаючи воду кімнатної температури, перемішуйте тісто, щоб воно стало гладким і однорідним.
3
Сковороду для млинців змастіть вершковим маслом, наливати 1 тест Polovnik, розподіливши його по сковороді, і випікайте млинець з одного боку до золотистого кольору.
4
Переверніть млинець на іншу сторону і теж випікайте до красивого золотистого кольору. Подати прісні млинці на воді можна з будь-якою начинкою або без неї.