Міні-піца на баклажанах
(покроковий рецепт з фото)
Міні-піца на баклажанах - дійсно дуже смачна закуска, віддалено нагадує піцу. Подібність насамперед полягає в наборі продуктів, в який входять пепероні, гриби і, звичайно, сир.
Міні-піци на баклажанах дійсно дуже смачні! Ніжна сирна шапочка, під якою заховані ароматні гриби і пепероні, і все це на хрусткому кружечку з баклажана! Як на мене, такі міні-піци - прекрасна закуска, яка стане відмінною альтернативою звичному "тещин язик" . Мій рецепт - ще один варіант закуски з баклажанів. Так що записуйте і собі рецепт, як приготувати міні-піци на баклажанах.
- Баклажан - 1 штука
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Печериця - 1 штука
- Пепероні - 3-5 скибочок
- Сир твердий - 70 грам

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Томатний соус можете використовувати покупної або приготувати самостійно. А можливо, у вас є готовий томатний соус, загорнений в банки? Тоді сміливо використовуйте його.

Баклажан порізати на кружечки товщиною 6-8 мм. Можна товщі, але мені дуже подобається, коли баклажани дуже тонкі, тоді вони добре пропікаються, стають дуже підсмажений.

Кожен гурток баклажана змастіть томатним соусом. Печериця дрібно поріжте і викладіть шматочки зверху на соус.

Дрібно поріжте пепероні і викладіть на міні-піци.

Твердий сир натріть на дрібній тертці. Рясно присипте сиром кружечки баклажанів. Повинні вийти прям красиві високі гірки.

Запікайте міні-піци на баклажанах при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Як тільки баклажани добре підсмажаться, а сир розплавиться і підзолотившись, діставайте блюдо з духовки. Подавайте закуску гарячої і смачного!