Медовий крем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування крему з меду.
Кількість порцій: 4
- Мед - 120 мілілітрів
- Олія - 1 штука (упаковка)
- Коричневий цукор - 180 грам
- Підсолодженого згущеного молока - 400 мілілітрів

Змішайте мед, цукор і масло в каструлі.

На середньому вогні, постійно помішуючи доведіть суміш до однорідної маси.

Як суміш почне кипіти, помішуйте ще протягом 2-ух хвилин.

Потім, влийте згущене молоко.

Продовжуйте помішувати поки маса не придбає однорідний відтінок.

По мірі готовності, суміш почне згущуватися і придбає золотистий колір.

По готовності можна подавати відразу ж, або дати охолонути і зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. Не бійтеся якщо маса, по вилученню з холодильника, буде дуже густий, вам потрібно лише злегка підігріти її в мікрохвильовці або на паровій бані. Приємного, вам, апетиту.