Малиновий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Навіть з жменею свіжих і ароматних ягід можна придумати дивно смачний і ситний десерт. Цього разу пропоную апетитний і простий рецепт малинового пирога в мультиварці.
Існує досить багато варіантів, як приготувати малиновий пиріг в мультиварці. Цей - один з найпростіших і швидких. Мінімум зусиль і вже через годину на вашому столі з'явиться апетитна випічка з неймовірним ароматом. Але про все по порядку.
1. Для початку потрібно вимити ягоду і відкинути її на друшляк. Нехай вода вся стече, а малина як слід просохне.
2. Тим часом можна зайнятися тестом. Щоб тісто було більш повітряним, відокремте білки від жовтків і збийте їх окремо. Білки з'єднати з цукром і збивати до тих пір, поки не з'явиться щільна піна.
3. Збиті жовтки ввести акуратно до білків і з'єднати, вже не збиваючи, а помішуючи.
4. Вершкове масло попередньо розтопити і остудити. Влити тепле масло, продовжуючи акуратно перемішувати.
5. Борошно просіяти з розпушувачем і теж ввести в тісто.
6. Маса повинна бути повітряної, однорідної, без грудочок, тоді і малиновий пиріг в мультиварці в домашніх умовах буде танути в роті.
7. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити приблизно третю частину тіста.
8. Розподілити рівномірно ягоди і накрити їх тістом.
9. На режимі Випічка залишити пиріг мінімум на 1 час. Потім можна перевірити готовність (проколів сірником або зубочисткою, наприклад) і при необхідності додати ще кілька хвилин.
Перед подачею прикрасити пиріг можна цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами.
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 350-400 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Малина - 1 Склянка
1. Для початку потрібно вимити ягоду і відкинути її на друшляк. Нехай вода вся стече, а малина як слід просохне.
2. Тим часом можна зайнятися тестом. Щоб тісто було більш повітряним, відокремте білки від жовтків і збийте їх окремо. Білки з'єднати з цукром і збивати до тих пір, поки не з'явиться щільна піна.
3. Збиті жовтки ввести акуратно до білків і з'єднати, вже не збиваючи, а помішуючи.
4. Вершкове масло попередньо розтопити і остудити. Влити тепле масло, продовжуючи акуратно перемішувати.
5. Борошно просіяти з розпушувачем і теж ввести в тісто.
6. Маса повинна бути повітряної, однорідної, без грудочок, тоді і малиновий пиріг в мультиварці в домашніх умовах буде танути в роті.
7. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити приблизно третю частину тіста.
8. Розподілити рівномірно ягоди і накрити їх тістом.
9. На режимі Випічка залишити пиріг мінімум на 1 час. Потім можна перевірити готовність (проколів сірником або зубочисткою, наприклад) і при необхідності додати ще кілька хвилин.
Перед подачею прикрасити пиріг можна цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами.