Рецепт Малинове суфле фото

Малинове суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Малина
Низькокалорійні
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Фуршет
Випічка, Десерти, Суфле

Якщо ви любите повітряні та ніжні десерти, то ідеальним варіантом для вас стане це простий рецепт малинового суфле. Від такого ласощі неможливо відірватися.

Не знаю, ніж побалувати себе смачненьким? ягідні десерти - ідеальний варіант для дорослих і дітей. Рецепт приготування малинового суфле досить простий, а результат перевершить всі ваші очікування. Повітряний і дуже апетитний десерт, який може зайняти гідне місце навіть в меню хорошого ресторану.

  • Малина - 300 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
  • Білки - 10 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
малинове суфле - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити як слід ягоди і відправити їх в блендер. Додати води і збити до однорідної консистенції.
малинове суфле - фото крок 2
2. Щоб малинове суфле в домашніх умовах було ніжним і без крупинок, збиті ягоди необхідно протерти через сито.
малинове суфле - фото крок 3
3. Всипати до протертого пюре цукрову пудру і відправити на повільний вогонь. Періодично помішуючи, потрібно злегка уварити малину і повністю розчинити пудру. Кількість цукрової пудри залежить від солодощі ягоди і ваших смакових уподобань.
малинове суфле - фото крок 4
4. У невелику ємність всипати просіяне кукурудзяне борошно і додати трохи води. Ретельно перемішати, щоб в борошні не було грудочок.
малинове суфле - фото крок 5
5. Білки кімнатної температури, ретельно відокремлені від жовтків, з'єднати з дрібкою солі. Почати збивати на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Білки повинні стати щільними.
малинове суфле - фото крок 6
6. Акуратно до білків ввести муку і ягоди. Плавними рухами перемішати все, щоб маса залишалася пишною, тільки тоді рецепт приготування малинового суфле буде правильним.
малинове суфле - фото крок 7
7. Невеликі формочки ретельно промазати вершковим маслом. Викласти масу в форму і відправити в розігріту духовку. При середній температурі випікати суфле близько 13-15 хвилин. Перед подачею можна присипати зверху трохи цукрової пудри і додати кілька ягідок малини.

Схожі рецепти