Макарони з лечо
(покроковий рецепт з фото)
Господині на зиму роблять заготовки з овочів, соуси і іншу консервацію. Якщо у вас в коморі завалялася баночка лечо, можна зробити дуже просте блюдо за рецептом, як приготувати макарони з лечо.
Макарони - це універсальний гарнір, з яким добре поєднуються будь-які продукти. Традиційно їх подають з томатним соусом, з сиром або з кетчупом. А якщо часу на приготування соусу зовсім немає, можна скористатися баночкою звичайного лечо, яке, напевно, є в засіках кожної комори. Особливо це блюдо порадує, якщо часу на приготування в обріз, а хочеться чогось смачного.
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Макарони - 200 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Лечо - 4 Ст. Ложки
- Вода - За смаком

1. Встановлюю чашу мультиварки і включаю режим «Жарка», наливаю трохи оливкового масла. Чищу зубчики часнику і подрібнюю їх, в розігріту чашу відправляю часник.

2. Через пару хвилин після часнику додаю макаронні вироби, готую все близько 5 хвилин.

3. Заздалегідь підігрівають воду в чайнику, заливаю нею макарони, щоб вода тільки покрила їх.

4. Готую, не закриваючи кришку, 8-10 хвилин (залежить від сорту макаронних виробів), потім в чашу додаю 4 столові ложки лечо, за смаком додаю сіль і перець мелений, перемішую і прогріваю ще 2-3 хвилини.

5. Готові макаронні вироби перекладаю в тарілку і подаю до столу. Смачного!